Tandlægevagt ved akut tandlægebehandling

Uden at det koster ekstra!

Vores tandlægevagt kan du kontakte døgnet rundt, både i vores normale åbningstider, men også i ydertimer, hvor de fleste tandlæger normalt holder lukket, blandt andet i helligdage, hvis du har akut brug for en tandlæge.

Du kan for eksempel have knækket et stykke af en tand, have en slem tandpine
eller måske kommet ud for en ulykke, så kan du ringe til vores tandlægevagt.

Hvornår kan jeg kontakte akuttandlægen?

Du kan altid komme i kontakt med tandlægerne – alle ugens dage. Du kan bestille tid eller komme i kontakt med en af vores tandlæger, som vil rådgive dig, hvis du kommer ud for en akut situation hvor du skal have at vide, hvordan du skal forholde dig. Tandlægen vil derefter vurdere, om du har brug for akut tandlægebehandling, eller om behandlingen kan vente til dagen efter.

Uheld kan forekomme hvornår som helst, og man kan derfor have brug for en tandlæge i alle døgnets timer, også i weekender og helligdage, hvor det er svært at finde en tandlæge, som har åbent, men hos Tandlægerne på Østerbro og Tandlægerne på Frederiksberg har de åbent i alle weekender og på alle helligdage.

Mistet tand?

De mest typiske skader, som vi ser hos tandlægevagten, er, at et stykke eller en flig af tandens krone er knækket af. Derfor er det meget vigtigt, at du finder og tager stykket med, så vi har en chance for at lime den tilbage på tanden igen. Hvis du har slået din tand helt eller delvist ud, skal du opbevare den i et glas mælk, vand eller i munden, og det er vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan redde tanden.

Tro og tillid er to rigtige vigtige faktor, når du skal føle dig tryg hos din tandlæge. Tandlægeskræk er meget normalt blandt danskerne, og det er ikke noget, som du skal være bange for at fortælle din tandlæge, at du har.

Det kan være, at du måske er meget tryg ved din normale tandlæge, og det kan derfor være lidt svært at ringe til tandlægevagten, når uheldet er ude, da det er en ukendt person. Ligesom alle vores andre tandlæger, er denne lige så professionelle og vandt til at behandle patienterne med fokus på at give en god oplevelse – selv under uheldige omstændigheder.

Det er derfor rigtig vigtigt, at du kontakter tandlægen, når uheldet er ude. Du kan for eksempel tænke på, at tandlægen vil hjælpe dig af med smerterne eller ordne din knækkede tand. Vi er på din side, og det er vi uanset hvem du får som behandler.

Ring for en uforpligtende vurdering

Det koster ikke noget at spørge – ring på 78 75 02 29

Vores patienter siger om os

Klinikker med akutte tandlægetider i København og Nordsjælland

Tandlægerne på Frederiksberg

Tandlægerne på Østerbro

invisalign
invisalign

Hos Tandlægerne på Frederiksberg er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen. En væsentlig faktor der kan medvirke til at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, er at vide at behandlingen kan foregå helt uden smerter.

Tandlægerne på Østerbro er blandt de billigste i København, på trods af at de benytter de bedste materialer og udstyr, som findes på markedet. Klinikken er beliggende på Strandvejen, tæt på Hellerup - og tager imod patienter fra hele København og Sjælland.

Ring og book akuttid

78 75 02 29